Smiley face
Alkalmi csokrainkat azok változatos stílusa, a természetes anyaghasználat és kretivitásunk teszi összetéveszthetetlenül egyedivé. Szívesen valósítjuk meg különleges elképzelését, legyen szó bármilyen alkalomról.
Smiley face
Smiley face
Az egyedi elképzelésnek maximálisan megfelelve, gondos és precíz, minden részletre kiterjedő művészi munkánkkal szeretnénk elérni, hogy az esküvő napjára a virágdekoráció tökéletes és álomszerű legyen.
Smiley face
Smiley face
Az esküvő napja, mint az egyik legfontosabb nap életünkben, legyen lenyűgöző. A kiválasztott helyszín adottságaihoz alkalmazkodva tervezzük meg a művészi virágdekorációt ügyelve a legapróbb részletekre.
Smiley face
Smiley face
A virágdekorációt minden esetben saját kollégánk szállítja ki az Ön részére! Üzenetküldő szolgáltatásunkkal lehetősége van, hogy a csokor mellé személyes üzenetet is küldjön.
Smiley face

Smiley face
A kert legtöbbünk számára a kikapcsolódás és a feltöltődés helyszíne.
Kertművelési szakértelmünkkel segítünk külső terek, kertek és teraszok egyedi tervezésében és a növényválogatás összeállításában.
Smiley face
Smiley face
A kegyeleti koszorút elképzelése szerint készítjük el, személyes konzultáció során adunk tanácsot az alkalomhoz megfelelő dekoráció összeállításával kapcsolatban. A virágokat, koszorúkat kérésére kiszállítjuk.
Smiley face
Smiley face
Minden részletre kiterjedően, művészi stílussal alakítjuk ki a helyiségbe illő virág- és növénydekorációt, valamint kérés esetén vállaljuk gondozásukat is.
Smiley face
Smiley face
Minden rendezvényt a részletek tesznek különlegessé.
Segítünk megtervezni az alkalomhoz és a stílushoz leginkább illő művészi virágdísz koncepciót.
Smiley face